Conventioneel draaier

Marel PMJ is een sterk groeiende en innovatieve onderneming, die volledig is gespecialiseerd in de productie van machines voor de pluimvee verwerkende industrie met name in het verwerken van Pekin eend. Standaard en op maat gemaakte machines worden geproduceerd voor alle fasen van het productieproces. Ons team bestaat uit een enthousiaste groep van werknemers en een selecte groep leveranciers. Onze klanten bevinden zich zowel binnen als buiten Europa (o.a. Azië en USA). Marel PMJ is gevestigd in Opmeer (Noord-Holland) en bestaat uit 30 medewerkers.

Voor ons Productie team in Opmeer zijn wij op zoek naar een Conventioneel draaier.
Heb jij ervaring als conventioneel draaier? Heb je al een aanzienlijk deel van je carrière erop zitten en zou je graag wat minder uren willen gaan werken? Dan is dit de ideale baan.

Over de functie

Als conventioneel draaier ben je verantwoordelijk voor:

  • het zelfstandig (conventioneel) draaien en incidenteel indien nodig frezen van RVS onderdelen voor machines vanaf werktekeningen. Het betreft met name enkelstuks en kleine series voor nieuwe machines en spareparts.
  • Het zelfstandig instellen van de machines en het afstellen van de gereedschappen. Je spant de producten op en voert zelfstandig het verspaningsproces.
  • Het werken met hoge toleranties en zorg dragen voor het leveren van de juiste productkwaliteit binnen de afgesproken levertijden.

Over jou

Je bent een proactieve en initiatiefrijke techneut, met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, die al een aanzienlijk deel van zijn of haar carrière erop heeft zitten. Je hebt nog steeds een grote passie voor het vak, maar zou graag wat minder uren willen werken. Je voelt je als een vis in het water in een wat kleinere organisatie, waar een goede teamspirit heerst. Je levert dan ook graag een bijdrage aan goede samenwerking en deze fijne werksfeer.

Je bent onze ideale kandidaat voor deze functie als je:

  • Aantoonbare werkervaring hebt als conventioneel draaier;
  • Goed een technische tekening kan lezen;
  • De Nederlandse taal goed beheerst;
  • Parttime beschikbaar bent (20-30 uur – uren in onderling overleg af te stemmen);

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende baan met een representatief basissalaris en daarnaast aantrekkelijke secundaire voordelen.

Contact

Heb jij interesse in deze uitdagende baan? Solliciteer dan via de Apply button. Neem voor vragen of meer informatie contact op met Jamal Siddiqi (Corporate Recruiter). E-mail: jamal.siddiqi@marel.com.

PMJ news

If you want to stay informed about our latest developments, please leave your e-mail address.

error: Content is protected !!