Constructiebankwerker – Lasser

Marel PMJ is een sterk groeiende en innovatieve onderneming, die volledig is gespecialiseerd in de productie van machines voor de pluimvee verwerkende industrie met name in het verwerken van Pekin eend. Standaard en op maat gemaakte machines worden geproduceerd voor alle fasen van het productieproces. Ons team bestaat uit een enthousiaste groep van werknemers en een selecte groep leveranciers. Onze klanten bevinden zich zowel binnen als buiten Europa (o.a. Azië en USA). Marel PMJ is gevestigd in Opmeer (Noord-Holland) en bestaat uit 30 medewerkers.

Voor ons Productie team in Opmeer zijn wij op zoek naar een Constructiebankwerker / TIG Lasser.
Heb jij ervaring als TIG-lasser? Ben jij op zoek naar een werkgever met interessante technische projecten en goede carrièremogelijkheden? Heb je ervaring met montage van modules en machines? Dan is dit een interessante rol voor jou!

Over de functie

Binnen PMJ vindt productie en montage van verwerkingsmachines voor de pluimvee industrie. Als Constructiebankwerker / TIG Lasser heb je de volgende taken:

 • Je last zelfstandig (hoofdzakelijk TIG, soms MIG), aan de hand van technische tekeningen, RVS-plaatwerk en/of RVS-constructies ten behoeve van de voedingsmiddelenindustrie. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd in kleine series;
 • Naast laswerkzaamheden verricht je ook andere taken zoals: zagen, afbramen, richten, buigen, tappen, ruimen, boren, kanten.
 • De gebruikte materialen zijn o.a. plaatwerk (1 t/m 15 mm), strip en rond materiaal (rond 4 t/m 20 mm);
 • Je draagt zorg voor het leveren van de juiste productkwaliteit binnen de afgesproken levertijden.

Over jou

Je bent een proactieve en initiatiefrijke techneut, die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en over een groot verantwoordelijkheidsgevoel beschikt. Je voelt je als een vis in het water in een wat kleinere organisatie, waar een goede teamspirit heerst. Je levert dan ook graag een bijdrage aan goede samenwerking en deze fijne werksfeer.

Je bent onze ideale kandidaat voor deze functie als je:

 • In het bezit bent van een technisch MBO diploma op minimaal niveau 2 én een TIG-2 lasdiploma;
 • Aantoonbare werkervaring hebt als TIG-lasser;
 • Goed een technische tekening kan lezen;
 • De Nederlandse taal goed beheerst;
 • Werken in dagdienst – 7.00 – 15.36 (38-urige werkweek), bereidheid tot overwerk
 • Ervaring of voorkeur hebt voor het werken in een projectmatige organisatie
 • Bereid bent om incidenteel mee naar een klant te gaan

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende baan met een representatief basissalaris en daarnaast aantrekkelijke secundaire voordelen.

Contact

Heb jij interesse in deze uitdagende baan? Solliciteer dan voor via de Apply button. Neem voor vragen of meer informatie contact op met Jamal Siddiqi (Corporate Recruiter). E-mail: jamal.siddiqi@marel.com.

PMJ news

If you want to stay informed about our latest developments, please leave your e-mail address.

error: Content is protected !!